Svi detalji Romaninog hapšenja! Nedeljama je niko nije “provalio” a pred policijom se ovako pravdala!

Foto: PrintScreen/YouTube/Romana Panić
346

Jedan od najvećih skandala vezanih za domaći šou-biznis svakako je hapšenje pevačice Romane Panić i njenog dečka zlatara Filipa Mrkajića zbog pljačke bankomata u Brizbejnu u Australiji, a sada su objavljeni i detalji saslušanja njih dvoje.

Kako prenosi “Kurir”, u sudskom izveštaju navedeno je da je u pevačicinoj tašni u trenutku hapšenja pronađeno 5.000 australijskih dolara. U tom trenutku Romana je policiji rekla da ne zna o čemu se radi i da joj je taj novac dao Filip.

“Šta je žena sebi dozvolila”! Srpska estrada u šoku zbog Romaninih krađa, neki i opleli po poznatoj pevačici!

Međutim, organi reda su joj odmah predočili da je u pitanju lažna izjava. Naime, njen telefon je izvesno vreme bio prisluškivan, a pretresom aparata policija, koja je inače pratila pevačicu i njenog partnera, našli su prepiske sa ženom od koje je Panićeva nabavila aparaturu za pljačku bankomata – čitač za kartice s magnetnom trakom.

Ta žena je saslušana i potvrdila da su Romana i Filip dolazili kod nje da preuzmu taj uređaj. Ona je priznala da je naručila čitač kartica, jer je znala da je Romana poznata pevačica u Srbiji i mislila je da je htela da održi nastup u Australiji i da naplaćuje karte preko tog uređaja.

U izveštaju se napominje i da je Romana sa Filipom u Australiju ušla 8. februara, a viza im je istekla 8. juna. Stigli su u Brizbejn preko Melburna. Imali su turističke vize kako bi navodno putovali po Australiji jer su želeli, kako su naveli, da obiđu jednu tako lepu i uređenu zemlju.

Australija: Pevačica iz Srbije Romana uhapšena zbog prevare sa bankomatima, osuđena na kaznu zatvora

Njih dvoje su ubrzo ostali bez novca, pa su se povezali s ljudima iz Istočne Evrope i krenuli da pljačkaju bankomate, preneo je gorepomenut list. Posebno je naznačeno da je taj sistem preko kojeg su oni vršili prevaru toliko sofisticiran da nekoliko nedelja nije bilo primetno da je instaliran.

Romana i njen partner su se žalili da su im kazne previsoke, ali to nije uticalo na odluku suda. Romana Panić i njen partner Filip Mrkajić dobili su kriminalni dosije u Australiji. To znači da kada napuste Zemlju kengura, za njih više nema ulaska u ovu državu. Oni su osuđeni po sedam tačaka, tako da će pevačica u zatvoru provesti godinu dana, a njen partner osamnaest meseci. Kazne za ovo delo su i do pet godina robije.

Izvor Pulsonline
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More