“Odavno sam Srbin”, Tijago je Brazil zamenio Srbijom a evo šta su mu rekli roditelji zbog toga!

Youtube printscreen Prva.rs
617

Ako ko ovih dana zna gde treba da letujete ukoliko odlučite da to bude u Srbiji, onda je to zasigurno on! Tijago Fereira je odlučio da jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u svetu, Rio de Žaneiro, zameni životom u Beogradu kako bi se bavio turizmom u Srbiji.

Tijaga Fereiru je ljubav dovela do Beograda i nedavno je dobio pasoš Republike Srbije, piše B92.

Navodi da svima pokazuje svoj pasoš, ali da mu je čudno što mu u njemu ne piše puno prezime, kojih ima tri.

“Pitali su me ko mi je draži, majka ii otac”, nasmejao se Tijago kad je objasnio koje prezime je morao da izabere da mu stoji u pasošu i dodao da se njegova majka naljutila kad je ipak odabrao očevo prezime.

Tijago kaže da su njegovi roditelji jako ponosni na njega, ali i da ih je korona sprečila da dođu u aprilu u Srbiju, na njegovu svadbu.

“Osećam se kao Srbin odavno”, rekao je on, i naveo je da su Srbi divan narod kao i da mu je cilj da promeni lošu sliku o Srbiji koja je trenutno u svetu.

“Kad sam se prvi put vratio kući posle puta u Beogradu pitali su me da li sam video ratne tenkove na ulicama, a teže je preživeti jedan dan u Riu nego u Beogradu”, rekao je Tijago.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More