“Naši pravi junaci” Nemačka bruji o heroju Zoranu koji je sprečio otmicu devojčice iz parka

Foto: printscreen/ Facebook Bild news
1,040

Heroj o kome se i dalje govori u Nemačkoj je Zoran Z. (44) koji se našao u pravo vreme, na pravom mestu, i hrabro, brzom reakcijom, uspeo da spasi devojčicu koju je iz parka oteo nepoznati muškarac.

Na društvenim mrežama ne prestaje da se govori o njegovom viteškom potezu, a za brzu i pravovremenu reakciju dobija samo reči hvale, piše Blic.rs.

“Poštovanje za pravu reakciju. Poštovanje i za sve ljude koji štite decu”, “Dobro je što još uvek postoje pažljivi ljudi, veliko hvala ovom čoveku”, “Treba nagraditi toliku humanost i hrabrost”, “To su ljudi svetske klase, odlična reakcija. Naši pravi junaci”, ” to su samo neki od komentara puni reči hvala i poštovanja prema Zoranu i njegovom hrabrom potezu.

Najkonkretniji su bili čitaoci koji su napisali da Zorana treba nagraditi tako što će biti oslobođen plaćanja poreza na pet godina ili oni koji smatraju da zaslužuje državni Orden za zasluge.

Nemački mediji nisi otkrili više detalja o heroju, pa su pojedini komentatori nagađali odakle je. Zbog imena, pretpostavka je pala na nekadašnju Jugoslaviju, odnosno Srbiju, imajući u vidu da Zoran oko ruke i vrata ima brojanicu.

Odakle god bio, komentari puni hvale i ponosa stizali su sa svih strana.

Podsećamo, devojčica je skakutala oko izlaza iz berlinskog parka, majka, koja je s nekim razgovarala na trenutak ju je izgubila iz vida i nije primetila krupnog čoveka sa neurednom bradom i kosom, koji se obratio devojčici.

Zoranu, koji je inače vlasnik obližnjeg kioska, pritrčala je žena koja je shvatila šta se događa, te je on istog trenutka odreagovao i spasao devojčicu iz ruku otmičara.

Zoran sprečio otmicu devojčice u Nemačkoj i postao heroj (VIDEO)

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More