Amsterdamska četvrt crvenih fenjera počela s radom, nema ljubljenja i uzdisanja

(AP Photo/Peter Dejong, FILE)
50

Seksualni radnici u Holandiji ponovo su ugostili svoje mušterije, nakon što je ta zemlja olabavila mere protiv širenja koronavirusa. Ipak, neke mere su zadržane – nema ljubljenja i dubokog uzdisanja u lice, prenosi Rojters.

Erotske plesačice i prostitutke izgubile su svoj glavni izvor prihoda od kada su pre tri i po meseca uvedene mere, a bile su iznenađene kada je holandska vlada pomerila datum da mogu da počnu da rade sa 1. septembra na 1. jul, prenosi RTS.RS.

Amsterdamska četvrt crvenih fenjera, gde hiljade turista dnevno posećuju seks-prodavnice, erotske plesačice i prostitutke, pusta je od kada su uvedene mere.

Sindikat četvrti crvenih fenjera zagovarao je što ranije otvaranje, navodeći kao razlog to što seksualni radnici i dalje moraju da plaćaju zakup za svoje lokale, a da bi preživeli moraju da rade ilegalno.

„Jedva čekam da počnem da radim. Nadam se dobrom danu“, rekla je Moira Mona, dvadesetdevetogodišnja seksualna radnica koja radi u jednom klubu.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More