“Teško je biti šampion ako si Srbin”, doktor Nestorović ima jaku poruku za sve Noletove protivnike!

Foto: printscreen/youtube
907

Doktor Branimir Nestorović stao je u zaštitu Novaka Đokovića, na koga su se mnogi ostrvili posle prekida “Adrija tura”.

Regionalni teniski spektakl prekinut je pred finale u Zadru, kada je otkriveno da je Grigor Dimitrov pozitivan na Covid-19, prenosi “Nova.rs”.

Usledio je domino efekat, zaraženi su brojni teniseri, među njima i prvi na svetu. Posle nepune dve nedelje, Đoković i njegova supruga Jelena dobili su drugi nalaz i sada su negativni na koronu.

“Teško je voleti nekoga ko im u lice kaže šta misli i oseća”! I Dr Nele Karajlić stao uz Novaka

Poznato je kako je Nestorović i ranije imao samo reči hvale za Novaka, pa ga je sada uzeo u zaštitu gostujući na TV Prva.

“Turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV pozitivnom ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin”, rekao je Nestorović i dodao:

“Niko nije umro na Novakovom turniru. Nekoliko njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima… Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi. Dino Rađa je sve lepo rekao”.

“Dobar čovek u zla vremena”! Kao niko do sada hrvatski pisac brani našeg Noleta! (FOTO)

Legenda hrvatske košarke takođe je bio stao u odbranu srpskog asa, i brojni teniseri, ali bilo je i onih koji su ga žestoko napadali.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More