Kad ona zapeva srpske pesme na “Serb Festu” u Americi sve stane! Samira se zaljubila u našu zemlju a zbog ovoga je glavna zvezda! (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintSCreen/Instagram samiraparrilla
1,120

Već deset godina se u San Markosu održava Srpski festival koji nudi sve najbolje od srpske kulture i kuhinje, a sve pod pokroviteljstvom crkve Svete Petke, koja na tlu San Markosa postoji od 1973. godine.

Gepostet von San Marcos Serb Fest am Mittwoch, 8. April 2020

Na jednom od tih sabora nastupila je i Samira Parilja iz Portorika, koja živi u Luizijani i oduševljena je srpskom kulturom, Žena.blic.rs.

Sa srpskom kulturom se upoznala na fakultetu, gde je imala prilike da se druži sa par Srba, a na kraju je i našla dečka iz Srbije. Sa njim je i obišla Srbiju i zaljubila se u našu zemlju.

View this post on Instagram

#2009vs2019

A post shared by Samira Parrilla (@samiraparrilla) on

Počela je da uči jezik, oduševljena svime što Srbija ima da ponudi, i uskoro je u svoj pevački repertoar uvrstila brojne srpske pesme kojima je oduševila ljude na saboru. Snimak njenog nastupa na saboru postao je viralan, a Samira je stekla još više prijatelja u Srbiji gde, kako kaže, obožava da svrati.

Izvor Žena.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More