“Raduje me kad se naša deca vraćaju u svoju otadžbinu”

Foto: PrintScreen/YouTube
154

Bogoljub Karić aktvan je na društvenim mrežama, gde često deli trenutke iz svog porodičnog života i ističe važnost i očuvanje tradicionalnih vrednosti, a sada je iskoristio trenutak da pratiocima predstavi sina svoje sestre Olivere, Aleksandra Nedeljkovića, koji se posle studija i usavršavanja u inostranstvu, vratio u Srbiju gde je pokrenuo svoj posao.

“Saša je završio studije u Londonu, radio tamo u našoj kompaniji, stekao poslovna iskustva i odlučio da se vrati u Srbiju i tu primeni svoje znanje. Po povratku u Srbiju, započeo je sopstveni biznis napravivši kompleks Aleksandar sa hotelom, crkvom – posvećenoj prvom srpskom Patrijarhu Joanikiju i plantažom borovnica”, napisao je on u objavi na Fejsbuku, prenosi “Telegraf”.

On je obišao imanje koje se nalazi na istorijskom mestu Orašac, kod Aranđelovca, gde su, kako je rekao, zajedno uživali u berbi.

“Mnogo me raduje kada se naša deca vraćaju u svoju otadžbinu, a posebno što se seoski turizam vraća na ove prostore, jer su mnogi zaboravili odakle potičemo”, poručio je.

Karić je naveo i da, ako cenimo i poštujemo one koji su nas stvorili i rodili, one sa kojima rastemo i živimo, bez obzira na veru i boje kože, samo tada smo veliki ljudi.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More