“Nadam se da će ovaj auto spasiti makar jedan život”: Bajić poklonio automobil ambulanti, pa pomenuo Đokovića

youtube prinscreen
1,390

Reditelj, scenarista i glumac Radoš Bajić poklonio je automobil škoda fabia terenskoj ambulanti u Selu Medveđa u opštini Trstenik.

Na prigodnoj svečanosti u prisustvu meštana rodnog sela, lekara, medicinskog osoblja i zvaničnika opštine Trstenik, nakon predaje ključeva direktoru Doma zdravlja dr Radovanu Popoviću, u prisustvu predsednika Opštine Trstenik Aleksandra Ćirića – Bajić je kazao da su vremena u kojima smo se našli veoma teška i složena.

“Sada je važna ljudska solidarnost i humanost. Ovo je naš skromni dorinos borbi zdravstvenog sistema i zdravstvenih radnika u velikoj pošasti na koju nažalost savremena medicina nema nikakav odgovor. Imam osećanje duga prema svom narodu u selu gde sam naučio da čitam i pišem…Verujem da bismo svi morali da se ugledamo na divni primer Novaka Ðokovića koji poklanja skenere. Nadam se da će ovaj auto spasiti makar jedan život i to će za mene biti znak da smo uspeli da doprinesemo borbi protiv pandemije”, kazao je Bajić.

Doktor Miroljub Dodić koji u Medveđi radi godinama kazao je da im auto mnogo znači jer im je olakšan put do pacijenata.

“Mi smo terenska ambulanta i radimo na selu gde je naš zadatak da stignemo do pacijenta za razliku od gradova gde ljudi dolaze u zdravstvene ustanove”, kazao je Dodić.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More