Bivša savetnica Melanije Tramp: Bacila me je pod autobus! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Melanija Tramp
163

Nekadašnja najbolja drugarica Melanije Tramp i njena bivša savetnica, Stefani Vinston Volkof, napisala je knjigu “Melanija i ja” o dugogodišnjem prijateljstvu, životu i radu u Beloj kući, ali i o tome kako su je Trampovi odbacili i finansijski uništili.

Bivša saradnica Melanije Tramp napisala je “eksplozivne” memoare, koji će od septembra biti u knjižarama. U knjizi Stefani Vinston Volkof, bivše savetnice prve dame, detaljno je opisano njihovo 15-godišnje prijateljstvo, ali i kasniji raskol, piše Gardijan.

View this post on Instagram

Fashion Notes by @jxhnbinder : Melania Trump Salutes America in Vintage 1992 Azzedine Alaïa First Lady Melania Trump made a major fashion choice for July 4th celebrations at the White House this weekend — a sort of return to public life after months of a reserved schedule. For Independence Day, Melania Trump saluted the United States of America in a modern tea-length silk-blend sleeveless dress, matching white leather Christian Louboutin flats, and a vintage Azzedine Alaïa scalloped laser-cut red leather belt. The Alaïa belt is from the famed designer’s famed 1992 Spring/Summer Ready-to-Wear collection, where it was featured in black leather and a wider version was featured in red. The belt is a piece of fashion history that the most well-connected couture collectors are unable to get their hands on. Online, only one of the belts can be found on the second-hand luxury fashion site 1stDibs.com — retailing for nearly $600. Loyal Fashion Notes readers will know that Mrs. Trump is quite fond of the clingy cuts of Alaïa’s dresses and the cinched, old-world look of the label’s leather belts. In 2017, Mrs. Trump wore a tan Alaïa leather belt to visit the Great Wall of China and this year, she wore the white version of the belt to the Daytona 500 #melaniatrump #donaldtrump #alaïa #hervepierre #nicolebrylskincare #christianlouboutin

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Naime, bivša pomoćnica Melanije Tramp koja je bila glavni organizator inauguracije Donalda Trampa, napisala je “eksplozivne” memoare, u kojem je detaljno opisala njeno 15-godišnje prijateljstvo s prvom damom, prenosi “Nova.rs”.

Organizovala Trampovu inauguraciju

Stefani je bila je postavljena za savetnicu prve dame ubrzo nakon što je Donald Tramp pobedio na izborima 2016. godine, a ona je sve vreme igrala važnu ulogu u životu Melanije Tramp i pomogla joj da pređe u Belu kuću iz Njujorka, pritom je savetujući kako da se ponaša i da bude prva dama.

Međutim u februaru 2018. Stefanina firma dobila je od donacija 26 miliona dolara kako bi pomogli da se organizuje Trampova raskošna ceremonija inauguracije 2017. godine, ali i svi usputni događaji, da bi Stefani posle toga bila otpuštena. U to vreme ona je rekla da je firma „zadržala ukupno 1,62 miliona dolara“ koja je podeljena osoblju, a Trampovi su je otpustili.

View this post on Instagram

Fashion Notes by @jxhnbinder : Melania Trump Wears Off-the-Runway McQueen at Mt. Rushmore For a visit to Mount Rushmore in South Dakota ahead of the July 4th weekend, First Lady Melania Trump chose a statement look from the Paris, France runways. Melania Trump, on Friday evening, joined President Trump for an Independence Day ceremony at Mount Rushmore wearing a Spring 2020 Ready-to-Wear sleeveless, ivory linen round-neck Alexander McQueen dress. The frock, seen on the runway on model Stella Tennant, features an asymmetric draped skirt with a stitched “Dancing Girls” print in black. The garment retails for $3,840. Mrs. Trump wore the McQueen dress with a pair of patent leather black Christian Louboutin stilettos — a signature of the First Lady’s — and a thin black leather belt. #melaniatrump #donaldtrump #alexandermcqueen #christianlouboutin #hervepierre #nicolebrylskincare

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Melanija bukvalno su me ‘bacili pod autobus’, finansijski sam uništena”, piše Stefani.

Volkofova je kasnije sarađivala sa saveznim tužiocima na Menhetnu koji su otvorili istragu o tome da li je Trampov inauguracioni odbor za 2017. godinu nepromišljeno potrošio neke od rekordnih 107 miliona dolara koje je prikupio od donacija.

Od prijateljica do neprijatelja

Ova knjiga biće naslovljena “Melania i ja”, u izdanju ‘Galleri Books’, a u prodaji će biti od prvog septembra, objavio je Veniti Fer.

U memoarima će biti detaljno opisano vreme koje je Volkofova provela organizujući rad i život u Beloj kući i Istočnom krilu, gde prva dama ima kancelariju (dok predsednik radi u Zapadnom krilu). Takođe će uključivati i njeno „putovanje od njihovog prijateljstva koje je započelo u Njujorku do uloge Volkofove kao poverljive savetnice Prve dame za njen nagli i veoma javni odlazak, u život u Vašingtonu“, navodi se u opisu koji je časopis dobio.

Dugo se smatralo da su Melanija i Stefani najbliže prijateljice. Naime, Stefani je nekada radila za Voug i bila je najpoznatija po svojoj ulozi u stvaranju “Met Gala”, godišnjeg gala sakupljanja sredstava u humanitarne svrhe, na kojem se okupljaju sve zvezde Njujorka.

Kad su se dva puta Melanija i Stefani razdvojile tokom 2017. godine, rekla je Njujork Tajmsu: “Očekujem da ostanem pouzdan izvor za savete i podršku Melaniji na neformalnoj osnovi.”

Ova knjiga otkriće eksplozivan prikaz 15-godišnjeg prijateljstva Stefani Vinston Volkof sa Melanijom Tramp i zapažanja o najhaotičnijem periodu u Beloj kući u istoriji.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More