“Čega se to Tramp toliko boji”?! Trampova bratanica iznosi šokantne detalje u svojoj knjizi!

220

Izlazi uskoro knjiga odmetnute bratanice američkog predsednika Donalda Trampa Meri Tramp čija se sadržina poznatom stricu nimalo ne dopada.

Američki predsednik Donald Tramp i njegova porodica pokušali su sudskim putem da zaustave, objavljivanje knjige “Previše i nikad dovoljno”, ali čini se da je taj trud bio uzalud. Knjiga će izaći čak i ranije od predviđenog datuma, 14. jula umesto dve nedelje kasnije, saopštila je izdavačka kuća Simon & Schuster. A razlog je veliko interesovanje javnosti, prenosi Žena.blic.rs.

Meri u knjizi za strica kaže da je Tramp “toksičan”, “uvrnut” i “varanje mu je način života”, kao i da je vlastitog oca omalovažavao nakon što je oboleo od Alchajmerove bolesti, otkrili su kratki izvodi iz njenih memoara.

Knjiga je u skandal u najavi za Donalda Trampa koji i dalje pokušava da zaustavi njeno objavljivanje, a portarol Meri Tramp Kris Bastardi pitao se “čega se to Tramp toliko boji”.

“Pokušaj predsednika da zaustavi osobu koja nije javna ličnost tek je poslednji u nizu problematičnih poteza koji su već destabilizirali podeljenu naciju suočenu sa globalnom pandemijom”, rekao je Bastardi.

Pre knjige Meri Tramp veliku buru podigla je “Njena veština pregovaranja” biografija Melanije Tramp koju je napisala Meri Džordan, a u kojoj se, između ostalog, navodi da je prva dama Amerike daleko sličnija mužu nego što javnost pretpostavlja. Knjige prethode predsedničkim izborima u SAD zakazanim za novembar, na kojima će Trampu protivknadidat biti predstavnik Demokratske partije Džo Bajden.

Izvor Žena.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More