“Molim sve naše ljude…”: Vučić iz aviona poslao poruku građanima Srbije (VIDEO)

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC
1,505

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima Srbije da će država zaštiti mir i zamolio ih da se ne suprotstavljaju “batinašima”.

“Dragi građani, obećao sam vam da ćemo umeti da zaštitimo mir i stabilnost. Uprkos kriminalnim huliganskim nasilničkim napadima kojima smo svi šokirani”, rekao je Vučić u video snimku iz aviona na letu za Pariz, gde će se danas sastati sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Dodao je da smo “šokirani jer u Novom Sadu 1941. godine, kada su hortijevske fašističke jedinice upale, nisu oštetile fasadu zgrade Gradske kuće”, a da neki ljudi sinoć jesu.

 

View this post on Instagram

 

Poruka predsednika Vučića građanima Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

“Ja samo molim sve naše ljude u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima da se ne suprotstvaljaju batinašima. To ćemo da radimo mi kao država. Radićemo i pobedićemo. Sačuvaćemo mir za našu zemlju. Predaja nikad nije bila opcija, a ja sad letim u Pariz da se borim za našu zemlju. Srbija pobeđuje”, poručio je Vučić u video poruci, koja je objavljena i na zvaničnom Instagram profilu.

Druga užarena noć u Beogradu: Sukob policije i demonstranata, ima povređenih, evo šta pišu svetske agencije

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More