Bobijev šou u Americi, Luka Dončić snima a u pozadini “trešti” Džej (VIDEO)

Foto: Prinrscreen / Tviter
218

Srpski centar Boban Marjanović i američko krilo Tobajas Heris kroz godine i nekoliko zajedničkih trejdova izgradili su jedno veoma čvrsto prijateljstvo.

U periodu dok su obojica bili članovi Filidelfija Seventisiksersa napravljena je emisija “Toby and Bobby” koja je stekla veliku popularnost.

Međutim odlaskom Bobija u Dalas izgledalo je kao da se prijateljstvo raspalo, ipak nije tako.

 


Zanimljivo je u Orlandu, u kompleksu “Disneyworlda” gde se nalaze svi NBA timovi koji će učestvovati u nastavku sezone posle prekida od 4 meseca zbog pandemije koronavirusa.

Kao i uvek gde se pojavi glavni za atmosferu je Boban Marjanović. Iako nije mnogo zapažen na terenu, sjajan je za pravljenje pozitivne atmosfere u timu.

Ovoga puta u klupskom autobusu koji je vozio igrače očekivano pod uticajem Bobija, ali i Luke Dončića uglavnom se čuje srpska muzika.

Tako je Srbin “odvrnuo” do daske čuveni hit Džeja “Slavija” i veselio se uz njega dok ga je krišom snimao Luka Dončić. Marjanović je pokazao i plesne veštine, iako mu to nije bilo lako zbog prostora između dva sedišta.

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More