Itan Hok kao Nikola Tesla – trejler iz filma o geniju iz Smiljana (FOTO, VIDEO)

Foto: Wikipedia
459

Biografski film “Tesla” sa Itanom Hokom u ulozi Nikole Tesle trebalo bi da se pojavi u bioskopima “na zahtev” od 21. avgusta, a sada je upravo objavljen trejler iz ostvarenja u režiji Majkla Almeride, u kojem igraju i Kajl Meklahlan i Iv Hjuson.

“Noću radiš u tajnoj laboratoriji, ispaljuješ munje ka nebu”, kaže ženski glas na početku trejlera, prenosi “Nova.rs”.

Film prikazuje neke od najvećih patenata Nikole Tesle, uključujući i naizmeničnu struju i čuveni transformator, a priča prati sve što se događalo između njegovih pronalazaka, piše “Holivud riporter”. Ovo ostvarenje premijerno je prikazano na festivalu Sandens i dobio je odlične kritike, a sudeći po trejleru u pitanju je pomalo nekonvencionalna ekranizovana biografija.

Itan Hok kao Nikola Tesla Foto: Screenshot/Youtube/Movie Trailers Source

“Ako ukucate Nikola Tesla na Gugl, dobijete 34 miliona rezultata”, priča Iv Hjuson u liku En Morgan, ćerke magnata Džej Pi Morgana, dok otvara laptop.

Kajl Meklahlan igra Teslinog rivala Tomasa Alvu Edisona, koji dovodi u pitanje izume genija iz Smiljana, smatrajući njegov rad dangubljenjem, a pronalaske nepraktičnim i unapred osuđenim na propast.
Trvenja među dvojicom naučnika se povećavaju kada Tesla izjavi da mu Edison duguje hiljade dolara i susreće se sa Džej Pi Morganom (Doni Kešavarc). Poslovno i lično počinju da se mešaju kada filmski Tesla započinje vezu sa Morganovom ćerkom.

Rivali: Kajl Meklahlan igra Tomasa Edisona Foto:Screenshot/Youtube/Movie Trailers Source

Kroz trejler se, primećuju novinari “Holivud riportera”, provlače različiti tehnološki uređaji poput laptopa koji otvara Iv Hjuson ili mobilni telefon koji Meklahlan izvlači, a filmska En Morgan projektuje i slajd šou o Tesli na velikom ekranu.

“Svet u kom živimo san je koji je Tesla sanjao prvi”, kaže ona.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More