“Jedva sam čekao da dođem, Srbija je divno mesto”! Poznati holivudski glumac oduševljen našom zemljom!

Foto: PrintScreen/Fejsbuk Gorica Popović
933

Holivudski glumac Kris Malki nalazi se u Beogradu, gde trenutno snima seriju “Kaljave gume”.

“Želeo sam da dođem u Beograd jer imam prijatelje iz Srbije u Americi. Jedva sam čekao da dođem, ovo je divno mesto, lepo se zabavljamo. Imamo sjajnu ekipu i sjajnog režisera. Radimo naporno, ali zabavno je”, rekao je Malki.

“Ako nemate blata ispod guma, na kraju života, to znači da niste ni živeli”, dodao je Malki, zvezda Tvin Piksa, koji je bio zaražen koronavirusom u martu, i koji se uspešno oporavio.

Pored uloge Henka u “Tvin Piksu”, glumio je i u serijama poput “24”, “JAG”, “CSI”, “Boardwalk Empire”, “Red i zakon”, a u poslednjih nekoliko godina bio je deo i Marvelovog hita “Agent Karter”, serije “Lucifer”, kao i jedne od najpopularnijih kriminalističkih serija u ovoj deceniji, “Havaji 5.0”.

Emitovanje Kaljavih guma planirano je na proleće sledeće godine, najviše zbog pauze od oko dva i po meseca, uzrokovanom pandemijom koronavirusa.

Uz Goricu Popović i Krisa Malkija igarju i Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Miodrag Krstović, Goran Sultanović, Jovana Gavrilović, Olga Odanović, Branka Šelić, Tanja Bošković…

Izvor RTS Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More