“Divni ste”! Stefan Milenković objavio sliku sa suprugom i sinom Nikolom, a fanovi oduševljeni! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
259

Čuveni violinista Stefan Milenković objavio je sinoć na Fejsbuku fotografiju na kojoj je sa sinom Nikolom i suprugom Goricom Grozdanović i društvena mreža se usijala o čemu govori i 1, 3 hiljada lajkova.

“Zdravo, prijatelji! Znam da nisam dugo ništa postovao… ali kako je svet zahvaćen vrtlogom teških okolnosti i iskušenja, mi smo se posvetili odgajanju malog Nikole – nešto što je istovremeno veoma zahtevno, ali pruža i ogromne satisfakcije! Nastojaću da se vratim u “formu” i postujem češće!”, poručio je Stefan Milenković pored prekrasne slike, piše “Žena.blic.rs”.

Stefan Milenković sa suprugom i sinom
Stefan Milenković sa suprugom i sinomFoto: stefan milenkovich / Facebook

“Svako vam dobro od srca, uživajte to je bogastvo”, “Čuvajte se, Maestro”, “Hmmm, da, najbolji deo je kad se bude na svaka tri sata…i tako bar godinu dana :)”, “! To su najlepši i najvažniji trenuci u životu.Uživajte u njima”, “Divni ste”, ne prestaje da se komentariše predivna porodična fotografija snimljena u Americi gde Stefan sa suprugom odgaja sinčića koji se rodio 25. aprila ove godine.

Violinista je povodom rođenja deteta na Fejsbuku napisao: ” Upoznajte Nikolu Milenkovića! Rođen 25. aprila 2020. u 8.30 ujutru. On i mama su odlično, a on je stalno gladan!”.

Stefan Milenković je od 2014. u braku sa Goricom Grozdanović, bio je u braku sa čelistkinjom Ani Aznavurijan.

Izvor Žena.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More