Novak Đoković na udaru svetskih medija, taman da ga još jednom ocrne, on stavi masku (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen
181

Kao jedan od glavnih razloga za to oni vide u ”Adrija turu” koji je navodno najzaslužniji za širenje korona virusa među svetskim teniserima, ali i na teritoriji celog Balkana. 

Novak se trenutno nalazi u Marbelji sa porodicom gde se priprema za nastavak teniske sezone.

Britanski ”DailyMail” odlučio je ponovo da nađe način da napadne Novaka, ali ovog puta žestoko su se prevarili.

Navodno, ovaj engleski portal preneo je kako se Novak šeta ulicama Marbelje sa porodicom bez maske, iako je i sam bio zaražen virusom Covid-19.

Novak se vratio iz BiH, evo šta radi u Beogradu (FOTO)

Englezi su se upitali zašto na ovo ne reaguje španska policija koja bi trebalo da ga kazni sa 100 evra zbog nepoštovanja mere obaveznog koriščenja maske. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se slike Novakovih fanova koji su izrazili želju da se slikaju sa najboljim teniserom planete na kojima se vidi da Nole ipak ima masku preko lica.

Mi se samo pitamo do kada anglosaksonski mediji planiraju da vode kampanju protiv Novaka i zašto im toliko smeta uspeh jednog Srbina u svetu, jer je i više nego očigledno da ovde nije reč samo o sportu i tenisu, već da je ovo nešto više od toga.

View this post on Instagram

#djokovic#world no.1 #tennis 🤩🎾

A post shared by Kata Várszegi Véber (@katavarszegi931) on

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More