Odala ga bivša koleginica i a zahtev! Naslućuje se da li će Novak igrati na US Open (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Jason DeCrow
83

Da li će Novak Đoković ove godine igrati na US Openu, koji startuje 31. avgusta u Njujorku?

Odgovor na to pitanje mogli bi smo da saznamo uskoro, ali postoje dobri nagoveštaji, da uprkos tome što je prethodnih nedelja sve navodilo da neće, ipak najbolji teniser sveta zaigra na prvom grend slemu posle pauze zbog korona virusa.

Nekadašnja američka teniserka, Rene Stabs, rekla je da je Novak Đoković tražio da mu se dostave loptice koje se koriste na US openu.

Kako i sama rezonuje, to implicira da će svetski reket broj jedan igrati na “Flešing Medouzu”.

– Izgleda da je Novak Đoković zatražio da mu se loptice sa US opena dostave kako bi sa njima mogao da trenira. To bi moglo da znači da će učestvovati na tom turniru. To naravno nije dogovoreno i videćemo šta će se dešavati u narednih nekoliko nedelja – izjavila je Stabs u podkastu “Magazin reket”, čiji je domaćin.


Sa druge strane, Stabs nije optimistična kada je u pitanju Rafael Nadal.

– Malo može da zabrine kada vidite da Rafa trenira na šljaci, to nije dobar znak. Serena Viijams je rekla da će nastupiti, biće tu i Bjanka Andreesku, kao i bivša šampionka Naomi Osaka. Uzbuđena sam, mislim da ćemo imati dobru grupu igrača, koliko god da je to moguće- dodala je Stabs.

Održavanje US opena još nije potvrđeno. Za sada je u planu da se turnir igra od 31. avgusta do 13. septembra.

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More