Čuvena holivudska zvezda Stiven Lang stigao u Srbiju (FOTO)

foto Youtube Printscreen
194

Dugo očekivani nastavak jednog od najvećih holivudskih hitova “Ne diši” snima se u Srbiji, a čuvena holivudska ekipa producenata i slavni glumac Stiven Lang stigli su iz Njujorka kako bi se upoznali sa lokacijama snimanja i proveli neko vreme u našoj zemlji snimajuci delove ovog filma.

Čuvena holivudska zvezda Stiven Lang stigao je u Srbiju! Zvezda Avatara i prvog dela čuvenog horora “Ne diši”, došao je u našu zemlju u sklopu produkcijskih aktivnosti sa ekipom filma, koja je odabrala upravo Srbiju za snimanje nastavka od kojeg se očekuje još veći uspeh.

View this post on Instagram

smokin😎

A post shared by Stephen Lang (@officialstephenlang) on

U vreme gotovo potpunog zastoja u svetskoj filmskoj produkciji koju je pandemija korona virusa naglo zaustavila, čuveni holivudski producenti odabrali su našu zemlju kao bezbednu i atraktivnu lokaciju za snimanje drugog dela horor remek-dela, koji svetska publika željno očekuje već nekoliko godina.

Snimanje u Srbiji trajaće 12 nedelja, a uz preliminarni budžet od osam miliona dolara koji će biti potrošen kod nas, ekipa od preko 300 ljudi u glavnoj produkciji radiće na raznim lokacijama uz saradnju velikog broja naših filmskih stručnjaka i radnika.

Tim koji dobija nije bilo potrebe menjati, pa je tako scenario napisao Rodo Sajages u saradnji sa Fedeom Alvarezom, autorom čuvenog hita Evil Dead, a snimanje bi trebalo da počne u aprilu. Prvi deo Ne diši dobio je 2016. godine Nagradu Saturn, koja je u oblasti horora i naučne fantastike pandan čuvenom Oskaru.

Produkcija je poverena proverenoj ekipi koju čine Alvarez, Sam Raimi i Rob Tejpert, dok iza projekta stoje najčuvenije producentske kuće Sony Pictures Worldwide, Good Universe i Ghost House Pictures.

Film “Ne diši” proglašen je od kritičara najboljim američkim horor filmom u poslednjih 20 godina, a samo u bioskopima je zaradio 15 puta više od uloženog budžeta. Od nastavka se očekuje još veći uspeh, a radnja filma se i dalje pažljivo krije uz najavu neverovatnih iznenađenja za filmofile širom sveta.

Izvor Kurir

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More