NIKADA U ŽIVOTU NISAM PRIMIO VAKCINU I NE PLANIRAM! Saigrač Nikole Jokića podržao Novaka Đokovića po cenu linča javnosti (FOTO)

foto: Youtube Printscreen
93

Porter smatra kako je koronavirus izmišljen da bi se lakše kontrolisala masa u svetu i da se radi o veoma ozbiljnoj stvari. 

“Lično mislim da se koronavirus koristi za očigledno veću agendu. Koristi se za kontrolu populacije u smislu da može da se kontroliše velika masa ljudi. Ceo svet se kontroliše. Sada se preporučuje da se nose maske, ali ko zna šta će se desiti kada se vakcina pojavi. Možda ćete morati da bude vakcinisani da biste mogli da putujete. To bi bilo stvarno ludo”.

On ističe kako nikada nije primio nikakvu vakcinu i životu i da to ne planira ni sada.

“U životu nikada nisam primio nikakvu vakcinu, niti bilo šta slično. Istina je da je ovo ozbiljna stvar, stvarno ozbiljna. Ali istina je i da se mnogo toga ‘prikriva'”.

On je na taj način neposredno podržao srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je istog stava po pitanju vakcinacije zbog čega je svojevremeno bio na oštrom udaru srpske javnosti.

 

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More