“Bila je luda i otkačena”! Isplivali detalji i fotografije Anđeline Džoli iz “tinejdž” doba! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
166

Jedna od najpoznatijih glumica, Anđelina Džoli, nekada je bila samo obična devojka, o čemu svedoče njene nekadašnje fotografije i pisma. Britanski Daily Mail došao je u posed njenih fotografija iz tinejdžerskih dana, gde je kao 14-godišnjakinja uslikana dok se druži s prijateljima, spava, pozira.., prenosi Nova.rs.

Nepoznati izvor je, osim toga, podelio i njena stara pisma i razglednice. Njegov jedini uslov bio je da ostane anoniman, a jedino se zna da su zajedno pohađali istu srednju školu u Los Anđelesu.

“Bila je divna osoba i naše prijateljstvo je bilo savršeno. Ljudi ne shvataju da je ona oduvek bila velika humanitarka, luda i otkačena, ali humanitarka. Budući da je bila iz imućnije porodice od nas, uvek bi stvari delila sa mnom i drugim prijateljima i nije mogla da prođe pored beskućnika, a da mu ne ponudi hranu ili novac. To je bilo kada je imala 14, stoga ne čudi da je i danas glasna u pomoći izbeglicama širom sveta”, ispričao je izvor.

“Stalno smo žurkali, pili, pušili cigarete… Stalno smo se vozikali uonakolo autobusom, a ona je uvek radila lude stvari, koje su bile suprotnost ekipi s Beverli Hilsa. Oblačili smo se u crno i nazivali se anarhistima, nismo hteli da se vozimo u skupim automobilima i družili smo se s ljudima koje su u školi zlostavljali.”

Na jednoj od razglednica iz 1989. godine, tada 14-godišnja Anđelina opisala je muškarca koji ju je privukao:

“On je fotograf kog sam danas upoznala i niko ne zna da mi se sviđa. Rekao je da želi raditi sa mnom, nadam se da će se to i ostvariti jer ga zaista želim. Savršen je – visok, mršav, crne kose i živi u studiju! Mislim da je gej! Šta ćeš…”

Dotakla se i “gospodina savršenog”:

“Upoznala sam gospodina savršenog. Ne znam mu ime, ali savršeno se ljubi. Nikad ga više neću videti!”

Taj isti izvor, koji je sve plasirao medijima, dotakao se i njene majke, Maršelin Bertran, koja je preminula od posledica raka dojke, a za ćerku je imala posebna pravila i naređenja…

Navodno, Anđelinina majka je svojoj ćerki naredila da od 15. godine uzima kontraceptivne pilule, što se njoj nikako nije sviđalo.

“Jako ju je živciralo što joj je majka dala te pilule i zabranila njenom dečku da spava u njenoj sobi. Endži se pobunila i uradila sve suprotno – nije želela uopšte da spava s njim i u WC je bacila sve tablete”, rekao je izvor i dodao:

“Njena mama je htela da bude kul i dala nam je da radimo šta želimo. Ako smo hteli da se družimo i pijemo, mogli smo u njihovoj kući, jer je ona volela da nas drži pod kontrolom.”

I dok je s majkom bila u dobrim odnosima, s danas 81-godišnjim ocem Džonom Vojtom nikada nije našla zajednički jezik, a dodatno ih je udaljilo to što je on prevario njenu majku. Bila je toliko besna na njega da je kroz prozor bacila kompjuter koji joj je otac poklonio, a koji je u to vreme bio stvar prestiža.

Neobično je to što je htela da se fotografiše na groblju, a sanjala je da postane organizatorka sahrana, pa je čak završila kurs balzamovanja!

Da nije znala šta želi od života, pokazalo se i kada je napisala kao 16-godišnjakinja:

“Još uvek sam živa i još uvek tražim razlog da živim.”

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More