Američki stručnjaci izneli šokantne tvrdnje: Lek za koronavirus postoji, ali se ne koristi! (FOTO+VIDEO)

Pogledajte zabranjeni video...

foto:Printscreen Youtube
563

Grupa američkih doktora okupljena oko nezavisne inicijative America’s Frontline Doctors (AFD), u slobodnom prevodu – Američki doktori s prve linije fronta borbe protiv Kovida-19 – održala je konferenciju za štampu u vezi sa globalnom pandemijom koronavirusa, lekom hidroksihlorikin, i drugim važnim pitanjima oko situacije sa kovidom-19, prenosi portal “Serbian Times“.

SZO objavila rat “infodemiji”! Stručnjaci i naučnici u borbu protiv dezinformacija o koronavirusu!

Konferencija je održana ispred Vrhovnog suda SAD, a video snimak događaja ubrzo je zabranjen na Fejsbuku, JuTjubu i drigim velikim platformama.

Društvene mreže opravdale su uklanjanje spornog snimka navodima da sadrži informacije koje su “lažne” ili “navode na pogrešne zaključke”, dok drugi tvrde da je u pitanju novi primer cenzure od strane tehno-giganata, kao i pokušaj da se ućutkaju svi glasovi koji kritikuju zvaničnu politiku borbe protiv pandemije.

AFD smatraju da su Amerikanci uhvaćeni u “paukovu mrežu straha”, zbog čega su lekari koji znaju kako da pomognu u borbi protiv pandemije “sprečeni da deluju oprezno i inteligentno”.

Lekari okupljeni oko ove grupe tvrde da je hidroksihlorokin izuzetno uspešan u lečenju Kovida-19, naročito u prvoj, odnosno ranoj fazu bolesti.

Doktori su takođe istakli i neefikasnost restriktivnih mera kao što je zabrana kretanja, jer izazivaju ne samo ekonomske, već i psihičke probleme.

“Možemo da držimo socijalnu distancu i da nosimo makse, ali možemo takođe da otvorimo škole i radnje. O takvom umerenom prostupu govori, to nije izmišljeno, to se dešava u Švedskoj gde je stopa smrtnosti oko 564 na milion, dok je u Velikoj Britaniji, uprkos zabrani kretanja ta stopa 600 na milion”, rekao je doktor Den Erikson iz grupe AFD.

Na konferenciji su učestvovala brojna imena kao što su dr Robert Hamilton, dr Džefri Bark, dr Mark MekDonald, dr Terin Klark, dr Dan Erikson i mnogi drugi.

Ceo zabranjeni VIDEO možete pogledati na linku OVDE.

Izvor Serbian Times
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More