Preseo mu odmor: Pretučeni Srbin u Hrvatskoj prekinuo letovanje i vratio se u Austriju

Foto: Pixabay
93

Saša Vukojević (30), Srbin koji ima austrijsko državljanstvo, a koji je brutalno pretučen u sredu na letovanju u Baškoj Vodi, juče se sa porodicom vratio u Austriju, u gradić nedaleko od Linza.

-Dok je Saša iznosio detalje napada u policiji u sredu uveče, policajac ga je svako malo prekidao govoreći mu ‘to nije bitno, to nas ne zanima’. Nakon što je priča u petak objavljena u medijima, zvali su nas ponovno iz policije, ali su ih ovaj put zanimali upravo detalji. S obzirom da smo već biti na putu za Austriju, Sašu su ponovno ispitali preko telefona, a onda su ispitali i mene- potvrdila je Manuela, Sašina supruga.

U policiji je istraga o slučaju još u toku i tragaju za trojicom napadača. Posao bi im trebali olakšati snimci sa videonadzora iz obližnje menjačnice koje su snimile mučni trenutak.

“Sakrio sam lice da se zaštitim”, Srbin iz Austrije nastradao u Splitu zbog krsta, ćirilice i Crvene Zvezde!

Podsetimo, Saša je preuzeo hranu iz fast food restorana i nosio je prema supruzi koja je na plaži čuvala njihove dve devojčice. Na pola puta dobio je udarac u zadnji deo glave. U padu na pod usledio je udarac nogom u glavu i šutiranje. Trojac se dao u beg, a Saša je ostao da leži s razbijenom usnom, tri rasklimana zuba i modricama po telu.

Povod napada je nepoznat, napadači mu nisu rekli ni reč, a ni sa kim nije ušao u sukob niti je imao nesuglasica pre toga. Upravo zato on i supruga su uvereni da je jedini razlog napada mogao biti tetovaža grba beogradskog fudbalskog kluba Crvena zvezda na njegovom ramenu i pravoslavni krst na listu desne noge.

-Želimo samo da se čuje istina i da predmet ne završi u nekoj fioci. Saša je brutalno napadnut bez razloga. Oni koji su bili spremni to da urade zbog tetovaže koja ne vređa nikoga, radiće to i dalje- kaže Sašina supruga Manuela.

Izvor Jutarnji.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More