“Rajaner” ponovo leti iz Banjaluke

128

Avio-kompanija “Rajaner” je posle četiri meseca pauze zbog pandemije virusa korona ponovo uspostavila letove iz Banjaluke i to na dve destinacije.

Prvi let bio je na relaciji Memingen-Banjaluka-Memingen. Avion ka Memingenu poleteo je sinoć i saobraćaće utorkom i subotom, saopšteno je iz Aerodroma Banjaluka.

Ponovo je uspostavljena i linija Brisel-Banjaluka koja će saobraćati petkom i ponedeljkom, prenosi RTRS.

Menadžer kompanije “Rajaner”za komunikacije za srednjeistočnu Evropu i Balkan, Olga Pavlonka, navela je da je ta kompanija, kako bi proslavila nastavak letova sa banjalučkog aerodroma, pokrenula prodaju karata sa cenama od 25,99 evra do kraja oktobra.

Karte se moraju rezervisati do srede, 5. avgusta, na internet stranici kompanije.

Generalni direktor banjalučkog aerodroma Milan Račić rekao je da je nastavak letova “Rajanera” dobra vest za sve i dodao da je aerodrom spreman za sve putnike.

On je istakoa da trenutno sa aerodroma saobraća avio-linija Beograd-Banjaluka-Beograd , “Er Srbija”, kao i čarter letovi za Antaliju agencije “Kontiki Travel”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More