Romana Panić puštena iz zatvora, ukoliko ne vrati novac sledi joj čišćenje parkova i ulica a zbog sramote majka joj ne izlazi iz kuće!

Foto: PrintScreen/YouTube/Romana Panić
249

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu gde je bila na robiji od 25. juna zato što je zajedno s partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u Brizbejnu, pišu domaći mediji.

Naime, Romana koja je osuđena na tri meseca imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta, prenosi “Blic”.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Pevačicina majka rekla je da od sramote ne izlazi od kuće.

Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22 i po hiljade dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parove, peru grafite.

Nakon hapšenja pevačice Romane Panić oglasila se i njena sestra od tetke, Marija Jović koja je otkrila da je cela familija u šoku.

“Iz kuće više ne izlazim, sramota me je”, majka Romane Panić očajna zbog ćerkinog postupka

Romanina majka, Gordana Panić, ne sme da izađe na ulicu od sramote, kako kaže u svojoj prvoj ispovesti za medije.

Romaninu majku nje vest o hapšenju zatekla, a ona sama priznaje da o naslednici apsolutno ništa nije znala.”Ne znam šta da vam kažem. Još uvek ne znam detalje, možda je tako i bolje. Plašim se šta ću sve saznati jer i ovo što znam jedva sam podnela”, kaže Gordana prvi put za javnost za “Srpski Telegraf”, pa priznaje da se strašno naljutila na ćerku.

“Romana mi se još uvek nije je javila, a možda i ne sme da me pozove. Mnogo sam ljuta na nju i ne samo ljuta već i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju”, rekla je Romanina majka.

Iako je želela da bude jaka, Romanina majka priznaje da joj ni malo nije svejedno zbog ružnih reči upućenih njenoj ćerki, te priznaje da bi i, pored svega što je uradila, želele da je čuje kako bi saznala kako je, ali ne zna ni koga da zove ni šta treba da kaže.

“Koga ja tamo da zovem da joj pomognem, niti imam koga niti znam šta da pitam. Meni još uvek glava puca od svega. Po ceo dan mi zvoni telefon, svi pitaju da li je to moguće, da li je to naša Romana. Meni je mnogo loše zbog svega. Iz kuće uopšte više ne izlazim jer nema snage da objašnjavam komšijama šta se to dogodilo”, iskrena je Romanina majka.

Podsetimo, Romana Panić i njen partner Filip uhapšeni su u Brizbejnu, u Australiji, zbog pljačkanja bankomata.

Romana je osuđena na 12 meseci zatvora, a Filip na 14 meseci, a uz to moraće da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More