“Tajnu je odneo sa sobom u grob”, Goran se obesio samo nekoliko sati nakon što je verio devojku!

Foto/Printscreen/You Tube
63

Goran S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, samo nekoliko sati nakon što je verio devojku, u ponedeljak uveče nađen je mrtav u sobu jednog leskovačkog hotela a sumnja se da se obesio kaišem!

U leskovačkoj policiji potvrdili su da je Goran S. nađen mrtav u tuš kabini hotelske sobe na periferiji grada, piše “Blic”.

Goran S. i njegova verenica su prethodno iznajmili sobu, jer je on navodno planirao da se malo odmore pre nego što krenu ka Beogradu, gde poslednjih nekoliko godina živi i radi.

Prijavili su se na recepciji, Goran S. se legitimisao ličnom kartom. Nakon što su ušli u sobu, Goran je verenicu poslao do automobila parkiiranog ispred hotela, da mu donesec neke stvari.

Devojka je izašla, i dok je bila odsutna Goran S. je upao u kupatilo i obesio se o svoj kaiš. Kada se vratila u sobu, verenica je otvorila vrata kupatila i šokirala se prizotrom – čovek sa kojim je planirala budućnost, nije davao znake života.

Odmah su pozvani policija i Hitna pomoć, koja je nažalost samo konstatovala smrt mladog čoveka.

Goran S. sahranejn je popodne na lokalnom groblju u Negosavlju, gde je proveo detiljnstvo i u kome žive njegovi roditelji.

Zašto je odlučio da sebi oduzme život, međutim i dalje je enigma za one koji su ga poznavali.

“To je samo on znao i tu tajnu je sa sobom odneo u grob”, kaže za “Blic” jedan rođak Gorana S.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More