“Daj mi majko drugi život da proživim”, Goran na Fejsbuku postavljao tužne statuse

Foto/Printscreen/You Tube/Ilustracija
43

Goran S. (39), mladoženja iz sela Negosavlja u Medveđi, koji se preksinoć, kako pokazuju prve nezvanične informacije, ubio u jednom hotelu Leskovcu, ostavljao je potresne poruke na svom Fejsbuk profilu. On je juče sahranjen u svom selu.

Meštani Negoslavlja s nevericom su prokomentarisali tragediju, jer, kako kažu, ništa na nju nije ukazivalo, prenosi “Telegraf”.

“U selu su proveli nekoliko dana, bili su veseli i zaista nemamo odgovor na pitanje zbog čega je Goran odlučio da se ubije. Imao je sve u životu, bio je vredan i pošten momak, uspešan u poslu. Konačno je odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa devojkom se lepo slagao i bili su skladan par”, pričaju u Goranovom selu i dodaju:

“Šta se to desilo, niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd”.

Na Fejsbuk profilu pokojnog momka, sudeći po nekoliko postavljenih fotografija, Goran je radio na restauraciji crkava.

“Tajnu je odneo sa sobom u grob”, Goran se obesio samo nekoliko sati nakon što je verio devojku!

Njegovi omiljeni citati, koje je okačio na svojoj stranici, ukazuju na to da je bio religiozan: “Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog sveta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom, neka ide kako ide…”

U sledećoj poruci se, ipak, nazire i malo tuge: “Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…”, a zatim je napisao i repliku iz filma “Terminator”: “Nema sudbine osim one koju sami stvorimo…”

On je poslao svoju verenicu do automobila, koji je bio ispred hotela da mu donese nešto, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana pre zakazanog svadbenog veselja.

Radnik hotela ispričao je da se Goran prijavio na recepciji sa svojom ličnom kartom i ušao je u sobu sa devojkom:

“Šta se među njima dešavalo, mi to zaista ne znamo. Ovo je prvi put da se takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su telo muškarca preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako zbog celokupne situacije ne bismo dodatno uznemirili goste”.

Došao u selo da organizuje svadbu

Prema jednoj verziji, Goran je u hotel došao sa svojom verenicom posle nekakve porodične svađe. U jednom trenutku je poslao devojku do automobila, koji je bio parkiran ispred hotela, da mu donese neke stvari, a kada se ona vratila u sobu, zatekla je stravičan prizor.

Goran je, inače, godinama živeo u Beogradu, a u rodno Negosavlje vratio se zbog organizovanja svadbe.

Na dan tragedije je sa svojim roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu, gde je buduća snajka od njegovih roditelja dobila na poklon zlatan nakit.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More