Romana se vraća u Srbiju, čeka deportaciju a njen prijatelj otkriva kakvi su joj planovi za ubuduće!

Foto: PrintScreen/YouTube/Romana Panić
286

Romana Panić (45) uskoro se vraća u Srbiju, nakon što je uhapšena zbog pljačke bankomata sa dečkom, u Australiji.

Njen prijatelj i nekadašnji PR Siniša Medić kaže da se pevačica dobro oseća i otkriva kakav joj je plan po povratku kući, piše “Telegraf”.

“Čuli smo se pre par dana, za prijatelje treba da smo tu i u dobru i u zlu. Ona je moj prijatelj i to će ostati ma šta god da se desilo. Ona uskoro stiže u Beograd, čeka se let”, kaže Siniša.

“Dobro se oseća i pozitivna je, ona je jaka žena. Uslediće odmor od svega, a onda će se obratiti svim medijima i razjasniti šta se zaista dogodilo”, tvrdi Medić.

Podsetimo, Romana i njen dečko ukrali su 14.400 evra, a ona je zbog toga osuđena na kaznu od godinu dana, s pravom na puštanje na uslovnu posle dva meseca služenja zatvorske kazne.

Međutim, kako je odslužila dve trećine kazne, ona je zbog dobrog vladanja puštena na slobodu i čeka deportaciju za Srbiju.

Njen dečko ostao je da robija, a iako su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug, pevačica je ipak uspela da se izvuče iz toga.

Kako se priča, ukradeni novac vratiće upravo njen dečko Filip M.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More