Srbin koji je pobegao iz nemačkog zatvora ponovo iza rešetaka!

Foto: PixaBay
50

Srbin Daniel Vojnović (33), koji je u martu prošle godine pobegao iz nemačkog zatvora, ponovo je iza rešetaka, a lokalni mediji su njegov put nazvali “Odiseja po Evropi”.

Naime, Vojnović je u martu 2019. pobegao iz zatvora, u kom je služio kaznu za nanošenje teških telesnih povreda, kad je u pratnji stražara posetio roditelje u porodičnom domu. On je nakon toga nestao, a potraga za njim je trajala mesecima, dok nije uhapšen u Srbiji kad je svom stricu ukrao automobil, prenosi “Blic”.

“Vojnović je u Srbiji bio u zatvoru dva meseca, pošto se posvađao i potukao sa stricem i ukrao mu kola, a prilikom hapšenja kod njega su pronađeni marihuana, dva noža i ukradeni “ajfon”. On je krajem marta pušten na slobodu, pa se uputio ka Mađarskoj, gde je takođe uhapšen. Tamošnje vlasti su ga zadržale do kraja jula, kad se ponovo našao na slobodi”.

Vojnović je iz Mađarske prošao kroz Austriju, došao u Nemačku i proveo noć u roditeljskoj kući, a potom se predao policiji.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More