Ćerka poznatog folkera žari i pali Austrijom, ali o ocu nema lepe reči: Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda (FOTO+VIDEO)

foto:printscreen youtube
113

Postala je velika zvezda, a kako kaže, sa ocem je spaja samo to što liče i što je nasledila talenat za muziku.

Edita Malovčić, ćerka poznatog folk pevača Kemala Malovčića, poznata je pod umetničkim imenom Madita. U Nemačkoji Austriji se proslavila u seriji “Mesto zločina”, a osim glumačke ostvarila je zavidnu muzičku karijeru.

Ona otkriva da je otac nikad nije savetovao o karijeri i da već dugo s njim nije u kontaktu.

– Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želeo da njegova deca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda – kaže Madita, ne želeći da otkriva sve detalje ove porodične svađe.

View this post on Instagram

Kemal Malovčić-Došao sam samo da te vidim Zapratite 👉 @narodne.pjesme 👈 #kemalmalovcic #dosaosamsamodatevidim #narodnamuzika #narodnepjesme #narodnjaci #narodnepesme #narodno #narodnjak #staravremena #starepjesme #starepesme #narodnanajbolja #exyuhitovi #exyupjevaci #exyupevaci #hitovinarodnemuzike #bosna #srbija #hrvatska #crnagora #balkan #muzikazapamcenje #muzikazasvavremena #harmonika #pgprts #pgbrtb #diskos Tekst pjesme: Ne ljuti se sto sam opet doso' i sta trazim ja na pragu tvom dosao sam zelim da te vidim da ispunim zelju srcu svom Ref. Dosao sam samo da te vidim i da vratim secanje u dusi jos te volim zasto da se stidim dosao sam samo da te vidim Sada idem nemoj da se ljutis znam da tebi ovo tesko pada rastanak si prebolela lako al ja veruj ne mogu nikada Ref. Da te zovem meni da se vratis znam da nikad ti pristala nebi za utehu i boli u dusi ja sam ovo dozvolio sebi Ref.

A post shared by Narodna Muzika (@narodne.pjesme) on

 

– U Austriji to nikoga ne interesuje, jedino im je smešno kad čuju šta peva i čude se kako nemamo ništa zajedničko. Jedino što nas spaja je to što ličim na njega i što sam od njega nasledila talenat za pevanje – navodi Madita.

Iako ima dosta posla u Austriji i Nemačkoj, ne propušta priliku da u slobodno vreme obilazi zemlje bivše Jugoslavije. Na očeve koncerte ne ide nikada, a kao svog muzičkog heroja navodi Ramba Amadeusa.

– Kada bih mogla da snimim duet s nekim, svakako bi moj izbor bio Rambo Amadeus jer je neverovatan umetnik. Što se mene tiče, najbolji je! – kaže ova pevačica, koja se muzikom bavi od 2002, kad je kao članica dueta „dZihan & Kamien“ izdala CD „Gran Riserva“, a tri godine kasnije objavila je prvi solo album „Madita“

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More