“Majka me je prisiljavala na seks sa strancima”, sestra Maraje Keri iznela šokantne tvrdnje!

58

Starija sestra pevačice Maraje Keri, Alison, tuži njihovu majku Patrisiju zbog se*sualnog zlostavljanja. Kako kaže, majka ju je prisiljavala na se*s sa strancima kada je imala samo 10 godina, i da ju je terala da prisustvuje satanističkim obredima, piše “The Sun”.

Na obrede ju je navodno odvodila usred noći. Alison tvrdi da je morala da svedoči zlostavljanju druge dece i da je i sama bila zlostavljana. Kaže da zbog svega sada pati od posttraumatskog poremećaja i depresije, prenosi “Žena. blic”.

“Ritual se uvek odvijao negde između dva i četiri ujutru, a njemu su prisustvovali i odrasli i deca. Nije se održavao svake nedelje, nego na određene datume”, rekla je.

“Svi su nosili crne kapuljače i šetali su sa jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli sa ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski”, dodala je.

Sestre u svađi

Sestre Maraja i Alison nisu u dobrim odnosima još od devedesetih, a Alison je već ranije priznala kako se bavila prostitucijom da bi zaradila. Neki Marijini prijatelji smatraju kako sestra ovom tužbom samo želi da izvuče još novca od porodice.

Međutim, ovo nije prvi put da je Alison javno progovorila o ovome. Početkom 2018. godine u jednom intervjuu opisala je satanistički ritual kojem je prisustvovala kao dete.

Ni njena majka ni Maraja nisu se još oglasile povodom optužbi.

Izvor Žena Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More