“Ostala sam na krevetu, posramljena”, ispovest maloletne “robinje” princa Endrua

Foto: PrintScreen/YouTube
195

Princ Endru (60), crna ovca britanske kraljevske porodice, svakim je danom sve nepoželjniji u Palati. Užasni detalji neprestano cure i šokiraju javnost. U medijima se pojavljuje sve više eksplozivnih informacija iz dosad zapečaćenih dokumenata sa suda u Njujorku, o pedofilskom lancu pokojnog finansijera Džefrija Epstina, prinčevog prijatelja.

“Doživljavao je ekstazu dok se koncentrisao tokom seksualnih odnosa na moje nožne prste, i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu”, ispričala je žrtva Virdžinija Roberts, koja je imala samo 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu.

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satiričnog TV šoua “Spitting Image”, a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala.

Amerikanka Virdžinija Roberts, sada Đufri, objasnila je da je lutku koristio tokom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Johani Sjöberg.

Sedenje u krilu

“Bilo im je lako da dobiju zabavu koju su hteli. Sela sam princu u krilo i on je počeo da dodiruje moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom”, ispričala je Roberts, kako su preneli britanski mediji.

“Nije dugo trajalo, koliko se sećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje”, dodala je.

Prema njenim rečima, sve se odvijalo u “kući strave”. Ako su na Dvoru možda i mislili da će se skandal s vremenom utišati, s obzirom na to da su princa Endrua, vojvodu od Jorka, razrešili samo kraljevskih dužnosti, ali on i dalje nosi kraljevsku titulu i u naslednom je redu za tron, sada se čini da se drama tek zahuktava.

Pritom, princu na ruku baš i ne ide što je nedavno uhapšena Epstinova madam Gilen Maksvel (58), koja je pristala na potpunu saradnju s FBI-em i navodno će otkriti imena svih upletenih u iskorišćavanje i seksualno zlostavljanje maloletnica, zbog čega su moćnici poput princa u drami. Virdžinija Đufri, danas 36-godišnjakinja, tvrdi da je milijarderu Epstinu i njegovoj “madam” bila seksualna robinja, kako su je iskorišćavali oni, ali i njihovi moćni prijatelji.

Navodi da je princa Endrua upoznala 2001. godine u Londonu i da je bila prisiljena na seks s njim u kući Gilen Maksvel. Đufri je ispričala ovu priču i u Netfliksovom dokumentarcu o Epstinu “Filthy Rich”. Princ Endru i Maksvel, koja je u njujorškom zatvoru gde čeka suđenje zbog optužbi za podvođenje maloletnica, seksualnu trgovinu decom i klevetu, demantiovali su te optužbe.

Princ Endru se retko pojavljuje u javnosti poslednjih meseci, otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti.

Kolike su razmere ovog skandala pokazuje i nedavno venčanje njegove kćeri princeze Beatris, na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora, bio, ali nema ga ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More