Marković poziva Srbe u SAD da glasaju za Trampa: “Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji”

FOTO: Printscreen/Youtube/TV Happy
183

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas Amerikance srpskog porekla da se uključe u kampanju “Srbi za Trampa” i da ne predstojećim predsedničkim izborima u SADF glasaju za Donalda Trampa.

“Jedinstvena Srbija podržava kampanju koja je počela u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom ”Srbi za Trampa, čiji je cilj da mobiliše oko milion državljana SAD srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući”, izjavio je Marković.

“Pozivam sve Srbe u SAD da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija”, naveo je Markovć u izjaviza javnost.

On je podsetio na “zla koja je Srbiji nanela administracijana čelu sa bračnim parom Klinton” i ocenio da bi takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat, demokrata Džo Bajden, koji je zagovara suverenitet i teritorijalni integritet takozvanog nezavisnog Kosova i koji “još od 1990. godine sarađuje s teroristom Ramušom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi.

Kosovski Albanci upravo za to opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam bio jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu i tada je za mene bilo veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio”, rekao je Marković.

“Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji”, poručio je na kraju Marković američkim Srbima.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More