Austrijski mediji: Srbi pregazili i brutalno pretukli mladića (24) u Beču!

Foto: PixaBay
6,464

Policija u Beču privela je četvoricu mladića, od kojih su tri državljana Srbije, zbog sumnje da su kolima pregazili, a potom brutalno pretukli mladića (24), prenose austrijski mediji.

Oni se sumnjiče da su u nedelju u Beču prvo automobilom udarili mladića (24) koji je stajao na trotoaru, a potom su izašli iz vozila i krvnički ga tukli štapom za golf. Sukob se dogodio oko 2 sata ujutru nakon rasprave ispred jednog bara, prenosi “Telegraf”.

Policija je ubrzo privela osumnjičene. Uhapšeni su državljanin Austrije (19), kao i trojica Srba od kojih dvojica imaju 18, a jedan 26 godina. Oni su uhvaćeni kako sede u crvenom automobilu marke “seat” na jednom parkingu. Svima je odeća bila krvava.

Kako su naveli iz policije, dvojica osumnjičenih su se na saslušanju branila ćutanjem, treći je rekao da se ničeg ne seća, a četvrti je rekao da je u pitanju bila saobraćajna nesreća. Niko od njih nije hteo da prizna da je mladića tukao štapom za golf koji je pronađen na mestu zločina.

Istragom je utvrđeno da je žrtva pregažena upravo “seatom” u kom su uhapšeni mladići sedeli.

Detalji ovog zločina još nisu poznati. Navodno su privedeni Srbi bili na jednoj rođendanskoj žurci u kojoj je došlo do masovne tuče, nakon čega su ušli u raspravu sa žrtvom ispred lokala. Čitav slučaj trebalo bi da bude rasvetljen kada pregaženi mladić da izjavu u policiji.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More