Udala se ćerka Dejana Petkovića, njegova poruka na taj dan će vas raznežiti! (FOTO)

51

Udala se starija ćerka našeg fudbalskog asa, koji je svetsku slavu stekao bravurama u Brazilu, Dejana Ramba Petkovića.

Ana Petković je stupila u brak sa Dušanom Zdravkovićem, a “Rambova” objava o tome – na Instagramu se svidela mnogima.

Pa i čuvenoj brazilskoj legendi, Ronaldu.

“I, veliki dan je došao!

Ko je otac ženskog deteta, zna da od prvog momenta misli o danu kada će ‘predati’ to blago ‘drugom čoveku’. A kako sam ja otac njih dve, došao je trenutak da kažem starijoj: idi i budi srećna sa porodicom koja upravo nastaje”, poručio je Dejan Rambo Petković.

Imajući u vidu da su mladenci poručili svatovima – da ne dolaze, zbog pandemije korona virusa, najsvečanijem danu u njihovom životu prisustvovali su jedino roditelji i kumovi, piše sport.blic.rs.

“Toliko toga smo planirali, ćerko, ništa nije bilo kao što smo očekivali, ali šta može da se meri sa tvojom srećom i zdravljem svih ljudi? Želim ti, moja prva princezo, dvorac pun snova i princa koji će ti pomoći da ih ostvariš”, dodao je “Rambo”.

O proslavi i samom činu venčanja Ana Petković je poručila sledeće:

“U vreme, straha, tragedija i karantina… Odlučili smo da u naše živote unesemo malo više ljubavi i nade. Da, venčali smo se! Taj dan nije protekao kao što smo zamišljali, venčali smo se u opštini samo uz prisustvo roditelja i kumova. Otkazali smo proslavu ali odlučili smo da obeležimo ovaj poseban dan prelepim slikama”, napisala je ona.

Njen izabranik je Dušan Zdravković, logo i video dizajner koji se bavi i fotografijom, a živi poput porodice Petković u Brazilu.

Izvor sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More