Teslina mašina, lažna ulja, uputstvo od 15.000 dolara.., šta sve nije probala Isidora Bjelica kako bi ozdravila!

Foto: printScreen/YouTube
234

Isidora Bjelica je 5. avgusta tekuće godine preminula nakon sedmogodišnje borbe sa opakom bolešću, a tri dana kasnije je kremirana u prisustvu članova porodice i prijatelja.
Književnica je u više navrata govorila o načinima na koje je pokušala da se izleči i nije krila da je često posezala za najneverovatnijim rešenjima.

“Kada si bolestan, jedini cilj ti je da ozdraviš. Jedan čovek mi je prodao ulje kanabisa. Platila sam ga mnogo novca. Međutim, umesto njega dobila sam obojeno ulje neke žitarice”, ispričala je svojevremeno Isidora za “Gloriju”, prenosi “Puls online”.

“Pravo ulje kanabisa nabavila sam tek u Amsterdamu. Ova bolest puno košta. A svako zna nekog čoveka iz Borče, Koteža, Mirijeva koji ima lekovitu travu ili napitak. Jedna žena mi je uvalila neku Teslinu mašinu koja ničemu ne služi”, dodala je tada Bjelica.

“Kroz našu kuću prodefilovalo je mnogo prevaranata. Ali to je bila škola. I nikoga od njih ne osuđujem, iako mi je neverovatno da se neko bogati na tuđoj nesreći. I nije to svojstveno samo nama. Iste stvari su mi se dešavale i drugde.

U Rusiji sam bila na institutu za kvantnu medicinu, gde su mi saopštili da mi se bolest vraća. Poslednji novac sam dala za injekciju blastofaga. A onda mi se sreća zbog leka pretvorila u očaj. “Znate, treba vam uputstvo za korišćenje injekcija, a ono košta 15.000 evra”, rekli su mi. Izašla sam iz te zgrade u predgrađu Moskve ridajući. Bila sam sama i poražena. Imam lek, a ne mogu sebi pomoći. Bolest je najveći biznis, kako onaj legalan baziran na farmaciji, tako i nelegalni”, zaključila je tada Isidora

Izvor Puls online
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More