“Trunula bi u zatvoru”, Romanina majka prvi put progovorila o ćerkinoj krađi! U jedno je sigurna!!

Foto: PrintScreen/YouTube/Romana Panić
243

Nakon boravka u zatvoru zbog pljačke bankomata u Bizbejnu, pevačica Romana Panić deportovana je u Srbiju, a od tog trenutka svaki njen korak pomno se prati. Njena majka Gordana je, pak, navodi se, sigurna da njena ćerka nije počinila nikakav zločin.

“Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče”, rekla je ona za “Star” početku razgovora, prenosi “Blic”.

“Kada smo razgovarale, rekla mi je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade a njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila”, dodala je ona.

“I sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam”, zaključila je pevačicina majka, prenose domaći mediji.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More