“Dođite da meni kažete da nema KOVIDA”! Medicinski radnik ima snažnu poruku za mlade Italijane koji partijaju u Hvatskoj! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
143

“Dođite da meni kažete da je sve u redu, da nema kovida i da možemo slobodno na ples u diskoteku. Mi smo u hermetičkim odelima, na 30 stepeni. Mi radimo dok se vi zabavljate, i to sve za ekstra 100 evra bruto mesečno”.

Ovako je na svojoj Fejsbuk stranici “pozdravio” mlade Italijane medicinski tehničar Marko Belafjore, fotografišući se u skafanderu u rimskoj poliklinici “Umberto 1”.

Za samo nekoliko sati ove njegove reči šerovane su i lajkovane nekoliko hiljada puta, pa je Markova objava jedna od udarnih vesti u današnjim italijanskim medijima.

Brutalnu reakciju Belafjorea izazvao je prilog italijanske TV Rai iz Hrvatske, u kome su mladi Italijani šokirali ponašanjem, izjavljujući u kameru kako “nema kovida”.

U Italji broj zaraženih konstantno raste već drugu sedmicu, a u poslednja 24 sata dostigao je najviši nivo od 23. maja – 629 novozaraženih.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More