Kad Vranjanac traži ženu medicinsku sestru! Oglas koji je zapalio internet u Srbiji! (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Frank Augstein
100

Jedan Vranjanac objavio je oglas u kojem traži ženu za brak, a kriterijumi su u najmanju ruku neobični.

Naime, on je naveo da želi da upozna ženu koja nije depresivna, već “besna i obesna”, da rađa “mušku zdravu decu” i da ima “osnovno znanje u kuhinji”. Pored toga, uslov je da ona bude medicinska sestra i to, ni manje ni više, nego u stalnom radnom odnosu.

“Dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč, obezbeđen, vozi mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosedelac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici… Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj meri besna i obesna i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru i da obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čoveka i stvara porodicu, rađa zdravlje bože mušku zdravu decu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog… Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel… Lozinka: Dr Joj Boli”, navedeno je u oglasu koji je zalepljen na ulaznim vratima Zdravstvenog centra.


Da li je muškarac ozbiljan ili se šali, za sada nije poznato, ali je bez sumnje nasmejao celu bolnicu u Vranju, kao i korisnike društvenih mreža na kojima je ovaj oglas podeljen više puta.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More