Srbin i Letonac napadnuti u Švajcarskoj: Pretili im, pa ih opljačkali, među uhapšenima i dve devojke

Pixabay
68

Pet osoba, među kojima i dve devojke, uhapšene su u Švajcarskoj zbog pretnje i pljačke 18-godišnjeg Srbina i jednog državljanina Letonije.

Naime, 29-godišnji Tunišanin, inače beskućnik, 18-godišnji Švajcarac i 18-godišnji državljanin Rumunije, pretili su Srbinu (18) i Letoncu (20) da moraju da im daju sve iz svojih torbi. Pljačka se dogodila 28. avgusta u 11.30, prenosi Blic.rs.

Međutim, nedugo nakon incidenta, policija je ubrzo zaustavila počinioce i privela ih. Posle ispitivanja, trojica muškaraca su uhapšena, piše “Luino Notizie”.

Kako prenose italijanski mediji, istragom je utvrđeno da su u pljačku umešane i dve devojke starosti 17 i 27 godina koje su takođe privedene u međuvremenu. U razgovoru sa policijom priznale su umešanost u pljačku.

Protiv njih su podnete krivične prijave zbog pljačke, kršenja Saveznog zakona o opojnim drogama, ilegalan ulazak i boravak u zemlji i nanete štete.

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More