MILION EVRA od osiguranja za izgubljenu šaku! Onda se dogodio obrt, povređena na optuženičkoj klupi

Foto: Pixabay
51

U Ljubljani je u toku suđenje protiv Julije Adlešič, njenog supruga i njegovih roditelja, koji su osumnjičeni za pokušaj prevare osiguranja u iznosu većem od milion evra, a nakon što je Julija ostala bez šake.

Tužilac Sedin Kičin predložio je sudu da prvooptužena Julija Adlešič bude osuđena na četiri godine i šest meseci zatvora, njen partner Sebastien Abramov na pet godina zatvora, njegova majka Tinka Huskić Colarič na četiri godine, a njen suprug Gorazd Colarič na godinu dana zatvora, piše 24ur.

Adlešič je u januaru prošle godine odsekla levu ruku.

Ona tvrdi da je reč o nesreći prilikom sečenja grana kružnom testerom, dok tužilaštvo tvrdi da je ona to učinila namerno kako bi dobila naknadu od osiguranja, prenosi portal klix.

Abramov ju je navodno na to nagovorio, a u prevaru su navodno bili uključeni i njegovi roditelji.

Naime, Sebastian Abramov je neposredno pre povrede ugovorio životno osiguranje i osiguranje u slučaju nesreće Julije Adlešič kod pet osiguravajućih društava.

Prema rečima tužioca, obećano joj je najmanje 1,22 miliona evra odštete u slučaju invalidnosti.

Prema rečima tužioca, mišljenja medicinskih i mašinskih veštaka takođe su pokazala da se Julija Adlešič povredila namerno.

Boris Grobelnik, advokat koji brani prvooptuženu Adlešič, uveren je da postupak nije dokazao da je Adlešič počinila navodna krivična dela.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More