“Da li je vreme za izvinjenje?”: Posle 14 godina javio se dečak kojeg je Federer pogodio lopticom, evo šta mu je poručio (FOTO)

Youtube printscreen The SteveGTennis
109

Diskvalifikacija Novaka Đokovića sa US opena zbog pogađanja linijskog sudije tema je dana ovih dana u svim svetskim medijima. A kada na to dodamo i neke primere iz prošlosti, gde nije identično postupano iako je situacija bila slična, mnogi su besni zbog toga.

Najbolji primer je Rodžer Federer, koji je tokom meča na Australijan openu 2006. godine pogodio dečaka koji skuplja loptice, nakon trik udarca pošto je poen već bio odigran. Nakon toga nije ni opomenut, samo se smejao i poručio dečaku “moraš da budeš spreman”, piše Telegraf.rs.

Sa druge strane, zbog lične situacije, kada je nehotice i to znatno slabijim intenzitetom, udario lopticu u pravcu sudije, Novak je diskvalifikovan sa US opena.

Zbog toga se sada, posle 14 godina oglasio i klinac kojeg je Federer pogodio pre 14 godina. U pitanju je Hit Džejmison, koji više nije klinac, već biznismen u Australiji, a koji je poredio ove dve situacije uz poruku da je vreme da se Federer izvini za svoj postupak.

– 2020. – Novak Đoković je izbačen sa US Opena nakon što je pogodio sudiju.

– 2006. – Rodžer Federer je napravio trik udarac i pogodio me u međunođje i rekao “moraš da budeš spreman” i smejao se.

– Prošlo je 14 godina od tada. Rodžere, vreme je za izvinjenje? – napisao je Hit na Tviteru.

Prisetite se i kako je pogodio dečaka:

 

Izvor Telegraf.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More