“Bila je to luda noć”! Slušao se Džej i Mitar Mirić a evo šta stoji iza fotke BALKANACA u NBA ligi! (FOTO)

Foto: printscreen/Tviter
110

Nedavna fotografija iz NBA “mehura”, na kojoj su se nalazili košarkaši sa Balkana, izazvala je veliku pažnju u regionu, a sada je stiglo i objašnjenje kako su jedne večeri za istim stolom završili tri Slovenca, dva Srbina i jedan Crnogorac, piše “Telegraf”.

Podsetimo, u pitanju su Luka Dončić, Goran Dragić, Vlatko Čančar, Nikola Jokić, Boban Marjanović i Nikola Vučević, da bi im se sledećeg dana pridružili i Mario Hezonja, Ivica Zubac i Jusuf Nurkić – što je takođe dokumentovano.

Novinar “Atletika” Jovan Buha u međuvremenu je razgovarao sa njima i otkrio je priču koja stoji iza te dve fotografije.

“Bila je to luda noć puna emocija. Nismo znali šta će biti sledećeg dana. Pretvorili smo restoran u klub”, rekao je Dragić, uz napomenu da se sve dešavalo kada je NBA liga stupila u štrajk zbog nereda u SAD.

Novinar “Atletika” navodi da je ekipa pila pivo s obzirom na to da nije bilo ćevapa i rakije, kao i da su puštali muziku sa mobilnih telefona. Na repertoaru su bili Mitar Mirić i pesma “Ne može nam niko ništa”, kao i Džej i njegov hit “Slavija.”

Hrvat Zubac je u razgovoru za “Atletik” otkrio i ko su najveće šaljivdžije u društvu.

“Jokić je šaljivdžija. On se uvek zeza i zbija šale. Boban se takođe stalno šali. Ma, svi smo otprilike takvi, ali njih dvojica najviše, uvek smišljaju šale o drugima”, rekao je Hrvat, da bi se na priču nadovezao i Dragić:

“Jokić i Bobi su najsmešniji ljudi. Naročito zbog toga jer praktično stalno zezaju jedan drugog. Stalno se ‘nadgornjavaju’, smejali smo se cele noći. Bobiju sam rekao da kad završi košarkašku karijeru sasvim sigurno ide na televiziju.”.

Slovenac je otkrio i da tokom njihovih razgovora nema mesta politici.

“Ne možemo izbrisati istoriju. To znači da su se dešavale loše stvari u ratu i ostalo. Ali, to je sad završeno i moramo da se okrenemo budućnosti. Imam mnogo prijatelja u Hrvatskoj. Ja sam Srbin. Pola Srbin, pola Slovenac, a baka i deka su živeli u Bosni. Znači da sam živeo sa mnogo različitih kultura – pravoslavcima, muslimanima, katolicama. Za mene nema razlike”.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More