Ostavili razmirice po strani! Princ Vilijam, Kejt Midlton i kraljica čestitali Hariju rođendan! (FOTO)

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file)
135

Princ Vilijam i Kejt Midlton podelili su sliku na kojoj ih je Hari tukao u trci na društvenim mrežama, dok je tviter nalog kraljevske porodice objavio sliku vojvode od Saseksa sa kraljicom.

Princ Vilijam i Kejt Midlton ostavili su razlike sa princom Harijem na stranu jer su imali obzira da on puni 36 godina.

Par je objavio snimak Harija koji ih je pobedio u trci 2017. godine, uz natpis: “Želeći danas srećan rođendan princu Harriju!”

Ostali kraljevi takođe su delili svoju naklonost prema Hariju, koji je napustio kraljevsku porodicu i uputio se u Ameriku ranije ove godine – prenosili su svi svetski mediji.

Zvanični nalog kraljevske porodice na Tviteru delio je sliku Harija koji se smeje pored kraljice.

“Čestitke vojvodi od Saseksa. Veoma srećan rođendan”, napisano je na zavničnom tviter nalogu kraljevske porodice.

Tim princa Čarlsa na društvenim mrežama podelio je sliku oca i sina kako se zajedno smeju 2014. godine.

Tokom poslednjeg službenog angažmana pre nego što su napustili kraljevsku porodicu, Hari i supruga Megan Markl navodno su bili “veoma razočarani” nakon što su izostavljeni iz kraljevske povorke.

Takođe se tvrdi da su Vilijam i Kejt „jedva prepoznali“ Megan i Harija, uprkos njihovim naporima da se pozdrave.

Foto: PrintScreen/YouTube

Hari i Megan su spremni za rođendan sa sinom Archiejem.

Par koji je napustio Ujedinjeno Kraljevstvo u martu ove godine, kupio je dvorac vredan 11 miliona funti u Santa Barbari u Kaliforniji, nakon kratkog boravka u Kanadi.

Prošle nedelje objavili su da su vratili 2,4 miliona funti novca poreskih obveznika koji je prošle godine korišten za obnovu njihove kuće Frogmore Cottage u Vindzoru.

To dolazi nakon što su sa Netfliksom potpisali ogroman ugovor o 112 miliona funti za snimanje dokumentarnih filmova i dečijih programa.

Izvor Alo.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More