Nemanja Radulović POZITIVAN na koronu, a klipom iz karantina mnoge oduševio!

39

“Karantin u Budimpešti. Pošto sam zaključan u hotelskoj sobi zbog pozitivnog testa na Kovid-19 bez fizičkog kontakta sa bilo kim, ovako provodim dan”, napisao je na Fejsbuku naš proslavljeni violinista Nemanja Radulović, prenosi “Žena.blic”.

Nemanja Radulović je na Fejsbuku prikazao kako vredno čisti hotelsku sobu, a publika iz celog sveta poželela mu je da što pre ozdravi.

“Naše gore list i vaspitanje. Sprema sobu. Želim ti zdravlje samo, vrh si već zaposeo”, “Rodila majka Ljilja, žv i zdrav bio, ostani uvek takav!”, “Brz oporavak i sve najbolje”, “Izdrži, legendo! Samo napred! Svako dobro ti želim”, poručuju mu.

Radulović se i sinoć oglasio na Fejsbuku kada je napisao: “Dragi moji, u Budimpešti sam, u potpunoj izolaciji od nekoliko dana zbog Kovida-19. Svi ljudi koji rade na ovom prelepom projektu Virtuozok testiraju se svaka dva dana. Kada sam stigao ovde, bio sam negativan, ali je jedan od testova nakon četiri dana pokazao sumnjive ćelije. Odlučili smo da ne rizikujemo za druge ljude, svi su testirani i svi su negativni. Osećam se dobro, sviram violinu, pratim takmičenje iz svoje sobe i radim puno Ki gonga! Čuvajte se!”.

Izvor Žena Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More