Supruga Peđe Stojakovića: Za Amerikance sam žena bez boje i mirisa! (FOTO)

Foto: PrintScreen/Instagram Aleka Kamila
124

Aleka Kamila i Peđa Stojaković proslavili su prekjuče (15. septembar) 14 godina braka. Kada tražite ljubavnu priču bez skandala, setite se njih, a kada pomislite ko je poznata žena koja je važna karika uspeha svog supruga, setite se nje.

A zamislite – mnogi su, vođeni predrasudama zbog njihovih profesija, smatrali da veza Grkinje Aleke Kamile (46) i našeg košarkaša Predraga Peđe Stojakovića (43) neće potrajati. Prevarili su se, prenosi “Žena.Blic”.

Nakon venčanja 2006. u crkvi Svetog Dimitrisa u Solunu počela je i zvanično ljubavna bajka koja je pre svadbe bila krunisana rođenjem sina Andeja i ćerke Mile koja je krštena istog dana. (Devojčicu je krstio košarkaš Janis Janulis. Andrej je imao dve godine, a Mila šest meseci kada su se venčali njihovi roditelji).

Svadba od 100.000 evra, ogromna svadbena torta ukrašena zelenom lozicom i belim ružama, 500 zvanica, trpeza na kojoj je falilo samo “ptičje mleko”, bez trubača i srpskih jela, ali sa Danijelom Vranić za mikrofonom. Sve je to krasilo svadbu decenije kako su je nazvali grčki mediji. A Srbija je tada dobila još jednu poznatu snaju, gospođu Stojaković.

View this post on Instagram

When you give and receive #onlylove #lovethislife

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on

“Za Amerikance sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu”

Peja kako su Amerikanci zvali Stojakovića ili Peđa Šuter kako glasi još jedan nadimak košarkaša, pre veze sa Alekom igrao je za Crvenu zvezdu i PAOK, a baš 2006. završio je karijeru u Sakramento kingsima.

Indijana pejsersi, Nju Orleans hornetsi, Toronto reptorsi i Dalas maveriksi. Dresove ovih klubova je kasnije nosio naš košarkaš i dok je on punio koševe, Amerikanci su zapazili i lepu Aleku koju su stavili na listu 25 najlepših supruga igrača NBA lige.

View this post on Instagram

Happy new year!!!

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on

Iako je bila veoma zapažena, ona je stekla ovakav utisak o odnosu američke javnosti prema njoj: “Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu” (“Stori”).

Aleki nikada nije smetala pažnja koju je dobijao njen suprug. Sasvim suprotno, bila je veoma ponosna na njegove uspehe i njegova najjača podrška “iz senke”.

Košarkaška lopta je sigurnija u ruci muškarca koji ima stabilnu emotivnu vezu, rekli su stručnjaci za košarku, a stručnjaci za lepotu jednoglasno su proglasili Aleku za istinsku lepoticu.

View this post on Instagram

Loooove and Christmas Carols!!! #lovethislife

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on

Koliko je zgodna, danas može da se vidi na Instagramu. A ne tako davno Aleka je hodala pistama baveći se uspešno manekenstvom.

Nakon udaje za Peđu posvetila se porodici, ali i fondaciji sa njegovim imenom koja pomaže deci.

“Dolazim iz zemlje gde sam video mnogo mališana koji pate i zato ću uvek založiti svoje ime i uticaj da pomažem deci širom planete”, izjavio je jednom prilikom Stojaković. Aleka ga je podržala u toj misiji.

Žena sa stilom i mnogo humora

O Aleki koja sa Peđom ima i sina Maksima (7) dosta saznajemo i kroz njen stil. Detalji njenog modnog umeća mogu se videti na Instagramu, a ona je uvek odevena sa merom.

Ona je i jedna veoma zabavna žena, spremna da se često našali i na svoj račun.

Veoma je bliska sa dizajnerkom i bivšom manekenkom Marijom Tarlać, suprugom nekdašnjeg košarkaša Dragana Tarlaća.

“Volimo se, zar ne?”

Divan dokaz ljubavi prema Peđi Aleka je pokazala na svečanoj završnici njegove karijere. Počelo je tada novo poglavlje u životu Stojakovića, a ljubav sa Alekom nastavila je starim, dobrim putem. I tako 17 godina u vezi, 14 godina u ljubavi, troje dece…

“Volimo se, zar ne?”, poručila je Grkinja na dan godišnjice braka.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More