Bivša žena Donalda Trampa “otvorila dušu”: Evo šta misli o Melaniji, a Ivanki predviđa ovakvu budućnost

Youtube printscreen ABC News
354

Ivana Tramp, prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa neverovatno retko daje intervjue, no nedavno je u velikoj ispovesti nadoknadila godine ćutanja piše zena.blic.rs.

Ova 71-godišnja dama sa Trampom nije u braku od davne 1992, ali tvrdi da su redovno u kontaktu i to tako što ga ona direktno zove, te ističe da su “jako dobri prijatelji”. Ipak, dodala je i da ne poznaje naročito dobro sadašnju gospođu Tramp.

“Razgovaram direktno s gospodinom predsednikom. Ne petljam se s bivšim suprugama ni u njegov privatni život. Razgovaramo o našoj deci, ponekad i o ekonomiji… ali ne govorimo o bivšim ženama”, kazala je Ivana očito aludirajući na Marlu Mejpls, zbog koje se par i davnih dana razveo.

Na pitanje da li Melanija Tramp radi dobar posao kao prva dama, Ivana je odgovorila da “nije sigurna”.

“Veoma je tiha, i zapravo ne ide na mnoga mesta. Ide na događaje na koje mora da ide, ali ništa ne govori”, rekla je.

Takođe, Ivana je rekla da je ponosna na svoju ćerku Ivanku, da veruje u njene sposobnosti i da je jednog dana vidi na mestu prve američke predsednice.

“Kažem vam, ona je u Beloj kući svaki dan, znate? Svaki dan je uz oca. Zna šta se događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla da bude prvi ženski predsednik. Đavolski je pametna, lepa je, svega je svesna. Koliko još toga možeš da imaš”, kaže ona.

Podsetimo, bivši supružnici pored Ivanke, imaju i dva sina – Donalda Juniora (42) i Erika (36).

Izvor zena.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More