Nekadašnja srpska snajka otkrila kako je korona promenila njen život (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen
156

Bivša sprska snajka Adriana Lima, sada penzionisani Viktorijin anđeo, tokom pandemije rešila je načini velike korake i promeni svoj život.

Atraktivna Brazilka nakon razvoda od srpskog košrkaša Marka Jarića, nije imala mnogo sreće u ljubavi, te su ove veze bile kratkog dana, a u javnosti se više govorio o njenom privatnom životu nego uspesima u modelingu. Lima je bila očigledno premorena od svega što joj se dešava, te je skinula i krila Viktorijinih anđela i odlučila da nastavi dalje karijeru samostalno.

 

View this post on Instagram

 

🤍✨Looking forward to travel again✨🤍 Soon I hope…🤍✨

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on


Tokom pandemije koronavirusa donela je još krupnije odluke:

“Ova godina bila mi je veoma bitna za upoznavanje sebe. Kao većina vas, razmišljla sam o tome šta zapravo želim od života i u kom pravcu da idem. Bila sam u modnoj industriji 25 godina i zaista sam imala prilike da upoznam neke sjajne ljude koji su mi pomogli da izgradim karijeru. Sada je došao trenutak da preuzem stvar u svoje ruke i sama gradim svoj put sa svim stečenim iskustvima koje imam do sada – poručila je Lima putem društvenih mreža.


Podsetimo, tokom proteklih godima poznata lepotica kao da je malo lutala između prioriteta u privatnom životu i karijeri pa se konstantno nalazila na klackalici, dok se u javnosti pratio svaki njen potez. Bilo je tu mnogo osuđivanja javnosti zbog bura u emotivnom životu, što je očigledn uticalo na Adrianu da sedne i razmisli šta dalje želi u životu.

 

View this post on Instagram

 

✨The only true love that I believe…. the rest is history ✨

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More