Kanje Vest fasciniran PRAVOSLAVNIM ikonama (FOTO)

foto: Youtube Printscreen
45

Kanje Vest je oduvek isticao da je vernik, ali je proteklih nekoliko godina religiozniji nego pre, pa je svom nizu zvanja – repera, producenta, modnog dizajnera – dodao i propovednika. On je danas iznenadio objavljivanjem pravoslavnih ikona na Tviteru, što i ne čudi, s obzirom na to da je više puta pričao o tome da je “prihvatio Isusa kao svog spasioca” i kako ga je “Hrist spasao”.

Koliko je poznato, on je vernik evangelističke crkve, dok je njegova supruga Kim Kardašijan pravoslavka, a njihovo četvoro dece kršteno je po pravoslavnim običajima.

S obzirom na to koliko je posvećen hrišćanin, Kanje je očito rešio da istraži religiju svoje supruge i dece, a fasciniran pravoslavnim ikonama, na Tviteru je danas podelio desetine onih koje su ostavile utisak na njega.

Po svemu sudeći, najviše su mu se dopali prikazi Isusa Hrista, Bogorodice, Arhangela Mihaila i Svetog Đorđa, Klimenta Ohridskog, što su njegovi pravoslavni obožavaoci pozdravili s oduševljenjem. Ovo su samo neke od njih.

U nastavku pogledajte Kanjeovu “galeriju fresaka”:

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More