Oglasila se Romana Panić: Samo glup čovek ne može da shvati… Ćutim, ali samo još kratko!

Foto: PrintScreen/YouTube/Romana Panić
394

Romana panić porukom se oglasila na Instagramu nakon puštanja iz zatvora zbog pljačkanja bankomata u Australiji, u čemu je učestvovala zajedno sa dečkom Filipom Mrkajićem, piše “Telegraf”.

Pevačica se nije konkretno izjašnjavala povodom ranih priča unazad pisanih i ispričanih o njoj, sve do sada kada se oglasila na svom profilu na Instagramu, gde se obratila javno navodeći da “ćuti namerno”.

“Samo glup čovek ne može da shvati da namerno ćutim i ne reagujem na sve gluposti i laži koje se uporno pišu o meni, mojoj porodici i meni dragim ljudima, smatrajući da ću se time izdignuti iznad ove situacije i da će se više prestati sa svakodnevnim uvredama…”, napisala je Romana na Instagram storiju.

“Ćutim, ali samo još kratko”!, poručila je na kraju.

Brojne priče provlačile su se nakon Romaninog puštanja iz zatvora, pa je očigledno zbog toga i usledila ova njena objava.

Podsetićemo, pevačica je 1. avgusta puštena iz zatvora, nakon čega je deportovana u Beograd, a posle toga je mir pronašla u rodnoj Banja Luci.

U Australiji je uhapšena zbog pljačke bankomata sa dečkom Filipom M. U zatvoru je bila od 25. juna. Odslužila je dve trećine kazne, jer je zbog dobrog vladanja puštena.

Njen dečko pušten je iz zatvora u Brizbejnu takođe pre isteka kazne. Bio je u zatvoru od 25. juna, a 14. septembra je doputovao u Srbiju.

Iako su uspeli da izađu na sloodu, Romana i Filip su u obavezi da do dinara vrate sav novac koji su ukrali ili da kroz društveno korisni rad vrate dug.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More