Holivudska zvezda dobila bebu sa Sinišom, a sada je poznati par pokazao sina (FOTO+VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
99

Holivudska glumica Kloe Sevinji dobila je svoje prvo dete u maju ove godine, a ova vest je odjkenula regionom, s obzirom da je otac bebe Siniša Mačković, čovek sa naših prostora.

Srećni par je nedavno fotografisan u šetnji sa sinčićem kom su dali ime Vanja, a Kloe i Siniša se trude da budu što aktivniji i da što više vremena provode na vazduhu, pa ih paparaco fotografi često susreću na ulicama Njujorka.

Ovaj 39-godišnjak je i inače poznat po ekscentričnom i autentičnom stilu, što možda i nije čudno s obzirom da se bavi umetnošću – vlasnike je jedne male, ali prestižne galerije u Njujorku.

Inače, Mačković je rođen u blizini Zagreba, ali se sa porodicom davnih dana preselio u Ameriku. Nije slavan poput Kloe, ali se druži sa kremom njujorškog društva. Par je zajedno oko tri godine, a svoju ljubav drže podalje od očiju javnosti, pa se o njihovom odnosu zna vrlo malo.

Tek pre nekoliko meseci poznata 45-godišnjakinja progovorila je za hrvatsku “Gloriju” o svojoj romansi.

“Mi smo srodne duše i presrećna sam što je ušao u moj život. Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava s njim da razgovara o umetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila… Na prvom susretu pre gotovo dve godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam srećna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i veoma pažljiv”, ispričala je ona.

 

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More